Ons team

Ons team

DIDI heeft 82 winkels door heel Nederland en een gecombineerd hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Heerhugowaard met in totaal een team van meer dan 600 mensen. Het bedrijf bestaat uit een dynamische club enthousiastelingen van alle leeftijdsgroepen en achtergronden. Elkaar de hand geven werkt motiverend, van feedback worden we beter en blijven leren is onze kracht. DIDI geeft je dan ook veelal de mogelijkheid jezelf te kunnen ontwikkelen, want wij geloven dat ambitie de weg is naar verbetering.

ons team winkel                          ons team - hk


Naast ontwikkelingsmogelijkheden vinden wij plezier in ons werk bijzonder belangrijk. Met z'n allen hard werken hoort erbij maar we nemen ook zeker de tijd om samen te ontspannen. Wij nodigen onze filiaalmanagers regelmatig uit voor collectiepresentaties die gepaard gaan met workshops en vooral veel gezelligheid.

Bij DIDI draait alles om samenwerken, samen bereiken we immers meer dan alleen. Geen enkele afdeling of filiaal is onafhankelijk, we moeten allemaal op elkaar bouwen. Wij streven daarom naar een optimale en transparante communicatie tussen onze winkels, hoofdkantoor en distributiecentrum, zodat ieder zijn kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen. Wil jij het gezellige DIDI team komen versterken, solliciteer dan nu!

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures
Volg ons op:
Over DIDI Fashion

DIDI, ‘grote zus’ in het Hindi, is all about sisterhood. Een intense vriendschap en een onvoorwaardelijke verbondenheid vormen de essentie waar DIDI voor staat. Daarom ontwerpen wij graag voor jou, de actieve vrouw die bewust, zelfverzekerd en midden in het leven staat en op zoek is naar datgene dat jouw persoonlijkheid versterkt en krachtig uitstraalt. Je doet niet anders om anders te zijn. Je bent zoals je graag wil zijn: Pretty Different.

Schrijf je in voor onze jobalert!

Geen geschikte vacature gevonden? Maak dan snel een Job alert aan om zodoende nooit een vacature te missen.